De initiator

Bart

Ik ben Bart

Mijn missie is om iedereen de kans te geven om je lichaam en geest in topconditie te krijgen of te behouden.
Heel veel mensen in onze huidige maatschappij ervaren heel veel stress en lopen vaak tegen een burn-out aan of raken overspannen. De leeftijd waarop dit gebeurt wordt steeds jonger.

Deze sociale en maatschappelijke problemen spraken mij enorm aan, de jonge generatie groeit op met smartphone en socialmedia. Ze halen er heel veel kennis vandaan en dat is positief, want ik denk dat ze veel wijzer zijn als wij op die leeftijd. De keerzijde is echter dat ze zowat vastgeplakt zitten aan die smartphone, waardoor ze vergeten even helemaal “uit” te staan. Is het “Het vele achter beeldschermen zitten, smartphones uitlepelen of tv kijken schijnt tegenwoordig het vermaak te zijn. Terwijl samen dingen doen, op straat spelen en sporten zeer belangrijk zijn om in je verdere leven sociaal en maatschappelijk mee te kunnen draaien.

Vraag aan de oudere generatie naar hun eigen jeugdbeleving en zei zullen allemaal beamen dat sport, spel, dansen, zingen etc. enorm belangrijk zijn in het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Sport is bij uitstek een enorme sociale verbinder, je maakt vriendjes en vriendinnetjes op school, maar ook uiteraard bij de voetbalclub of tennisvereniging. Als enthousiast sportbeoefenaar startte ik een Stichting die zich meer met dit probleem ging bezighouden en verzamelde daarvoor wat sportdocenten en oud trainers om mij heen.
Het fysieke contact tijdens de boks en kickbokslessen richt zich hoofdzakelijk op de bokszak. De kans op blessures is daardoor minimaal en iedereen kan op zijn eigen niveau aan de slag.

De fysieke lessen die wij aanbieden in combinatie met yoga, ademhalingsoefeningen en mentale trainingen zijn bij uitstek geschikt om weer in balans te komen.

Mijn missie is om iedereen de kans te geven om je lichaam en geest in topconditie te krijgen of te behouden.

Ben je geïnteresseerd geraakt, dan zien we je graag bij 1 van onze lessen,

Marion