Onze docenten

Tessa

Ik ben Tessa
Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en mijzelf uitdagen
Hoi! Mijn naam is Tessa, 32 zomers jong en altijd in beweging. Zowel fysiek d.m.v. actieve sport, yoga, wandelen en zwemmen als mentaal. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en mijzelf uitdagen. Aan nieuwsgierigheid geen gebrek!

In het dagelijks leven ben ik actief in het Sociaal Domein, voornamelijk in Amsterdam. Daar laat mij inhuren als projectleider, trainer, coach en als community builder. Ik werk zowel met jongeren als met volwassenen. De rode draad in mijn werk is dat werkelijk iedereen van betekenis wil zijn, op zijn of haar manier. Maar om dat te kunnen, is aandacht voor jezelf ook heel belangrijk. Dat heb ik zelf op een harde manier mogen leren. Een aantal jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. Yin yoga heeft toen een belangrijkste rol gespeeld in mijn herstel, en nog steeds!

Vandaar mijn grote passie voor Yin yoga en inmiddels heb ik mijzelf ontwikkeld tot instructeur. In mijn yogalessen neem ik de mensen mee in een ervaring van diepe ontspanning, onderzoek, acceptatie en vooral…..nieuwsgierigheid! Deze focus op je lichaam en geest is mijn inziens de basis in het leven, want het begint bij jezelf!

Om yogalessen te kunnen geven heb ik de Yin Yoga Teacher Training gevolgd van Johan Noorloos bij De Nieuwe Yogaschool. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd in Yoga Nidra, Self-healing, Mindfulness (voor jongeren) en begeleiden bij Burn-out. In de toekomst hoop ik een vorm van weerbaarheidstrainingen aan te bieden aan de Castricumse jongeren. Met mijn achtergrond en ervaring denk ik hieraan een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Marion