Onze docenten

Larissa

Ik ben Larissa

Bewust worden van je lichaam en daarmee onderzoeken wat je grenzen en mogelijkheden zijn

Mijn naam is Larissa en ik begeleid mensen om meer lichaamsbewustzijn te creëren. Het bewust worden van je lichaam en daarmee te onderzoeken wat je grenzen en mogelijkheden zijn geeft je zoveel kracht en helpt je met het maken van keuzes. Dit ervaar ik zelf ook weer, iedere keer als ik yoga mag beoefenen.

Ik geef yogalessen en daarnaast begeleid ik mensen 1-1 met zowel yoga als energetische ervaringen d.m.v. reiki, cacao, massage en meditatie.

Zelf kwam ik in 2017 in een burn out terecht. Dit ontstond doordat ik veel leuke dingen tegelijk deed en vanuit passie maar door en door ging. Zo zie je maar dat ook het doen van veel leuke dingen je onderuit kan vegen. En juist omdat het allemaal leuke activiteiten waren had ik niet door dat mijn lichaam het niet kon bijbenen. Het was in de zee op vakantie in Zanzibar dat ik wist dat het zo niet langer meer kon. Ik ging weer voelen, mezelf open stellen en wist: yoga is mijn weg! En zo heb ik me, na deze ervaring, ingeschreven bij Saswitha de opleiding voor yoga en wijsbegeerte. 

Vele yogalessen later en vele levenslessen later geef ik nog steeds, met heel veel passie voor dit prachtige vak, les. Ik hoop je te ontmoeten!

Larissa